lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Auto

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Autot ja moottoriajoneuvot. Luettelo alan lehdistä ja lehtien ja kustantajien tarjouksista. Tällä sivulla on esiteltynä seuraavat lehdet: Tuulilasi, V8 Magazine, GTi Magazine ja Auto Bild Suomi (Linkit vievät suoraan mainitun lehden tilaussivulle)

Tuulilasi
Lehti on suuri suomalainen yksinomaan autoihin ja moottoriajoneuvoihin keskittynyt laatujulkaisu. Tuulilasi lehti sisältää ajankohtaista tietoa ajoneuvoista ja autoista. Testeissä renkaat, ajoneuvot, turva- ja hallintajärjestelmät ja muut autoiluun liittyvät asiat. Tuulilasi on A-lehdet julkaisu. ” Tuulilasi on autolla liikkuvan suomalaisen, miehen ja naisen ykkösmedia.
Ajankohtainen tarjous: Tuulilasi lehti 25% alennuksella täältä.

V8 Magazine
Moottorilehti V8 magazine on jenkkiautoihin keskittyvä julkaisu. Amerikan autojen harrastajan “bible” joka ei jätä ketään upeista autoista kiinnostuneita kylmäksi. Käyntiäänestä sen tuntee. Tilaa käymään teilläkin.

GTi Magazine
Tuning:iin eli tuunauksen erikoislehti. Kaikkea auton virittelystä ja hienosäädöstä auton ulkoisen olemuksen kohentamiseen. Upeissa autoissa upeimmat mimmit!

Auto Bild Suomi
Saksalaiseen Auto Bild lehteen pohjautua suomalainen versio ilmestyy muista autolehdistä poiketen kaksi kertaa kuukaudessa. Saksalaisesta taustastaan huolimatta Auto Bild Suomi on Suomessa toimitettu. Lehden kuvitus on kansainvälisten yhteyksien johdosta huippuluokkaa.

Autoalan lehtiä tilataan enenemässä määrin ulkomailta samoin kuin auton osia. Ulkomailta sekä lehtiä, että auton varaosia saa huokeammin. Auton virittely on hauska mutta aikaa ja rahaa kuluttava harrastus. Mieltään ei kannata pahoittaa mieltään miettimäällä kumpaakaan kulua.

Auto ja ajoneuvo aiheeseen liittyy myös auton vuokraaminen. Sen alan lehtiä ei taida olla. Itse vuokrasin auton Kanarialla ja olin menopeliin kovin tyytyväinen. Tosin moottori olisi voinut olla tehokkaampi, pienellä bensakoneella oli tuskallista kiivetä vuoristoteitä ylös.