lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Jääkiekko

Written By: admin

Suomalaisten rakastamasta urheilulajista jääkiekosta kirjoittavia lehtiä ja verkkojulkaisuja.

Jääkiekko

Jääkiekko eli tuttavallisemmin lätkä on Suomen suosituin urheilulaji ainakin seuraajien osalta. Jääkiekkoaiheisia lehtiä ovat Jääkiekkolehti ja kiekkoon pureutuvat toki myös IS:n Urheilusanomat, joka aikaisemmin tunnettiin legendaarisena Veikkaus-lehtenä ja Urheilulehti. Viimeksi mainitun lehden sivut löytyvät osoitteesta:
http://www.urheilulehti.fi/

 

Jääkiekkolehti

Lehti Suomen suosituimmasta lajista, ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Tietoja lehdestä: Asiantunteva lätkälehti, joka perkaa kotimaista ja ulkomaista jääkiekkoa pintaa syvemmältä. Henkilökuvia, reportaaseja ja paljon muuta huippulätkän kiehtovasta maailmasta.

Ajankohtainen Jääkiekkolehti on aitiopaikalla, eli siellä missä tapahtuu. Tätä lukupakettia on lupa odottaa ja kruununjalokivenä tietenkin Jääkiekkolehden kausiopas Liigaan.
http://jaakiekkolehti.fi/ Huomaa, että verkkotunnuksessa ei ole ääkkösiä eli ”jaa” eikä ”jää”. Kuten tamperelainen sanoisi ”jaa kiakko vai?”.  Itse sivuilla on tällä hetkellä vain paperilehden tilausohjeet. Verkkojulkaisua ei vielä (tai enään) ole.

 

Veikkaussivut.com

Tämän päivän digitaalinen verkkojulkaisu, joka poimii parhaimmat tarinat ja tarjoukset urheilun ja vedonlyönnin maailmasta. Tänä päivänä nämä kaksi asiaa kulkevat tiiviisti käsi kädessä ja Veikkaussivut tuo aiheet ja ilmiöt suoraan tietokoneen ruuduille ja mobiililaitteisiin vuorokauden ympäri.

Tilausmaksua ei ole, päinvastoin lukijalle tarjotaan lähes ohittamattomia tarjouksia vedonlyönnin maailmaan pääfokuksen ollessa kuitenkin urheilun tähtisarjoissa kuten NHL, Liiga, KHL ja muut lätkäliigat kuningaslajia jalkapalloa ja muita lajeja unohtamatta.

Sivuilta löytyy kertoimia suomalaisten eniten suosimille brandeille, kuten Unibet, Nordicbet ja Betsson. Mikä harrastat urheiluvedonlyöntiä, niin näitä kertoimia kannattaa vertailla keskenään ja valita aina se vedonlyöntifirma, joka tarjoaa parhaimman kertoimen juuri siihen otteluun, jota haluat veikata. Yleensä jokin välittäjä on keskimäärin anteliaampi, mutta ottelukohtaiset erot voivat olla suuriakin. Ne ovat juuri niitä ylikertoimia, joita ammattimaiset pelaajat etsivät.

Katso myös sivu: Urheilu