lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Urheilu

Written By: admin

Liikunta, kuntoilu ja urheilulehtiä. Niitä ilmestyy Suomessa lukuisia, tässä muutama suosituimpia: Fitness, Kuntoplus, Urheilulehti, Body ja Sport
[ad#bbox]
Fitness
Lehti kuntoilusta, liikunnasta ja kunnossa pysymisestä. Terveellinen ruokavalio ja oikeanlainen liikunta. Lainaus lehden tilaussivulta: ”Fitness on kaikkien kuntoilijoiden lehti! Se esittelee suosituimmat lajit ja uudet liikuntamuodot. Saat tietoa terveellisestä ravinnosta ja maistuvia, kevyitä reseptejä. Mukana on myös kaikki kuntoilijoille tärkeät urheiluvarusteet ja parhaat uutuustuotteet. Fitness kertoo faktatietoa kaikentasoisille liikunnan harrastajille!”
Fitness lehden tarjous: Tilaa Fitness lehti ja voita matka Alpeille

Kunto Plus
Kuntoilun ja painonhallinan erikoislehti. Tietoa lehdestä: ”KUNTO PLUS sisältää ajankohtaista tietoa liikunnasta, terveellisestä ravinnosta, vähärasvaisesta ruokavaliosta, lääketieteestä, seksistä, psykologiasta, parisuhteesta, kehon hyvinvoinnista, vapaa-ajasta ja vaihtoehtohoidoista. Asiantuntevat ammattilaiset kirjoittavat, arvioivat ja neuvovat omaa alaansa koskevissa asioissa, niin että koko ajan saat ajankohtaista ja varteenotettavaa tietoa.”
Tarjous: 2 KUNTO PLUS -lehteä + Pilates-setti tai dieettivaaka 5,90!

Urheilulehti
A-lehtien julkaisu Urheilulehti on yli 100 000 lukijan lehti. Lehti on perustettu jo 1800 luvulla ja ilmestyy nykyään kerran viikossa. Tilaa urheilulehti 25% alennuksella.

Body
Kehonrakennuksen eli bodauksen erikoislehti. Mitä muuta bodaus on kun öljyttyjä miehiä ja naisia lavalla? Lue lehti ja ota selvää.

Sport
Sport lehti on liikunnan ja terveiden elämäntapojen kannattaja. Tietoja lehdestä: ”SPORT on Suomen suurin liikuntalehti. Se esittelee sporttisen elämäntavan kaikkine iloineen. Se ei rehki ryppyotsaisesti, vaan kertoo rennosti ja asiantuntevasti eri lajeista, varusteista, ravinnosta ja liikkuvista ihmisistä – tyyliä, elämyksiä ja hemmottelua unohtamatta.Jo ensimmäisenä ilmestymisvuotenaan 2002 SPORT kiihdytti liikuntalehtien ylivoimaiseksi ykköseksi. Yhä useammat naiset nauttivat liikunnasta ja panostavat omaan hyvään oloonsa. ”