lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Lukemista

Written By: admin

Lehtiä, jotka on tehty luettavaksi. Näissä lehdissä on tietoa, tarinoita, novelleja ja runoja. Lukijoiden ja kirjailijoiden kirjoittamia. Kertomuksia ja tositarinoita elävästä elämästä.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)

Valitut Palat on kertomusten ystävien suursuosikki. Yhdysvalloissa ilmestyvän Reader’s Digest lehden suomenkielinen painos. Lehti sisältää tosielämän kertomuksia ja tietoa kaikilta elämänaloilta helposti luettavassa muodossa. Lehden linja on aina ollut sovinnainen, ketään loukkaamaton ja sitä voi suositella kaiken ikäisille juuri lukemaan oppineista eläkeläisiin. Valittujen palojen tarinat vetoavat kaiken ikäisiin. Valituilla paloilla meneillään kampanja: Osallistu myös Valittujen Palojen arvontaan.
Lainaus lehden tilaussivulta: Uudistunut Valitut Palat -lehti tarjoaa antoisaa tietoa, elämyksiä ja iloa koko perheelle – joka numerossa on yli 160 sivua kiinnostavaa luettavaa: kiehtovia henkilöhaastatteluja, lääketieteen uutisia, ajankohtaisia aiheita, erikoisraportteja, jännitystä ja hyväntuulista viihdettä… Ja lisäksi suositut vakiopalstat, mm.: Työn iloa, Nauru pidentää ikää, Laajenna sanavarastoasi, Kuukauden kirja ja ajankohtaisia aiheita sisältävä VP Valikko.

Regina
Lehti sisältää lukemista nuorille naisille. Testejä ja keskustelua seurustelusta ja parisuhteesta. Romanttisia novelleja. Regina on ilmestynyt vuodesta 1959 alkaen ja sitä kustantaa Kolmiokirja Oy. Regina ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa. Lainaus lehden mediatiedoista: Jännittävä Regina! Tyylikäs! Tuore! Salaperäinen! Innostava nuorten naisten suosikki! Regina on nuoren naisen ystävä ihmissuhteiden vaikeassa maailmassa; kumppanin löytäminen, seurustelun ja seksin joskus ihmeellisissäkin kiemuroissa. Lisäksi lehti sisältää asiantuntevat artikkelit kauneudenhoidosta, uusimmista meikkitrendeistä ja muodista. Ihanan romanttiset novellit ja kihelmöivän eroottiset fantasiakertomukset pitävät lehden lukijan käsissä pitkään. Lehden päätoimittaja on Eeva Vainikainen.

Mystiikka
Lehti on toinen Kolmiokirjat Oy:n kustantama lehti. Lehdessä on jatkokertomuksia ja pienoisromaaneja. Aihepiirinä romanttiset ja mystiikkaan kietoutuneet kertomukset. Yliluonnollisia tarinoita värittävät noidat, shamaanit ja enkelit. Hyvän ja pahan taistelua, jossa hyvä jää voitolle. Lainaus Kolmiokirjat Oy:n sivuilta: Mystiikka Kiihkeää rakkautta, outoja voimia, hyvän ja pahan taistelua.

Mystiikka lehti on luultavasti lopettanut, koska siitä ei enää näy jälkeäkään.

Nyyrikki
yli satavuotias lehti ja silti tuore ja ajankohtainen. Hyvät tarinat eivät vanhene koskaan. Lehdellä on pitkä ja ansiokas historia. Nyyrikissä julkaistaan novellien lisäksi pakinoita ja runoja. Lehti ilmestyy kerran viikossa, jouluna ja juhannuksen ilmestyy tuplanumero. Lainaus lehden tiedoista: Nyyrikillä on vahva kulttuurihistoriallinen asema. Sen kirjoittajakuntaan on aina kuulunut kirjailijakuntamme kärkeä, mm. Kalle Päätalo, Timo K. Mukka, Pentti Haanpää, Uuno Kailas, Jorma Kurvinen jne. Lehti toimii edelleen monien kirjoittajien ensimmäisenä julkaisukanavana ja kritiikkipalautteen antajana. Lehti on myös Kolmiokirjat Oy:n julkaisu.

Timantti
Kaiken ikäisten naisten suosikki. Kerran kuukaudessa ilmestyvä Timantti sisältää kotimaisten kirjailijoiden kirjoittamia pienoisromaaneja ja kertomuksia. Lainaus: Timantti on täynnä kotimaisten rakkaustarinoiden tunnekuohuja ja dramatiikkaa.

Tästäkään lehdestä ei näy enää netissä muita merkkejä kuin sitä mainostavilla nettisivuilla. Niiden linkit johtavat virhesivuille tai jonnekin muualle.

Tosi Elämää
Neljäs Kolmiokirjojen kustanne sisältää tarinoita elävästä elämästä. Lainaus: Tosi Elämää on suomalaisen elämänmuodon kuvausta; tosipohjaisia tarinoita eletystä elämästä; kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä. Lehti tempaa mukaansa, viihdyttää ja panee ajattelemaan.

Tämä lehti näyttäisi vielä ilmestyvän vaikka kolmikirjojen nettisivuilla siitä kerrotaan kovin vähän.

Lääkäri
Viides kolmiokirjojen julkaisu. Perinteisiä kotimaisia lääkäritarinoita. Lainaus: ”Lääkäri sisältää korkeatasoista viihdettä, kotimaisten kirjailijoiden tekemiä pienoisromaaneja.”

Viime aikoina lisääntyneet lukulaitteet ovat hiukan vähentäneet luettavien lehtien suosiota. Lehtiä toki voi lukea jopa paremmin lukulaitteelta, mutta lehtikustantajien pitäisi sopeutua uuteen jakeluun ja ansaintalogiikkaan. Kirjankustantaja ja kirjakaupat ovat siirtyneet nopeammin verkkoon ja yhä useampi ostaa kirjat verkkokaupasta. Kirjoja myydään luettavaksi entistä enemmän e-kirjoina eli sähköisessä muodossa. Suuret perinteisen kirjakaupat ovat opetelleet läksynsä ja pienet yksityiset kirjakaupat ovat jääneet auttamatta jalkoihin.