lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Rakennus

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Mökki ja rakentaminen on aiheena tämän sivun lehdillä. Vaihtoehtoja löytyy kolme: Meidän Mökki, Rakennuslehti ja Osaava Kodinrakentaja
[ad#bbox]
Meidän Mökki
A-lehtien julkaisema laatulehti. Kestotilaajat saavat plussa pisteitä. Tietoja lehdestä: ”Meidän Mökki näyttää lukijoille kivoimmat laiturit, kesäkeittiöt, vierasmajat ja avaa lakipykälien salat. Se antaa herkulliset ruokaohjeet ja ratkoo pihan kaunistamisen pulmat. Nikkarointiohjeet, suosittu Kysy vain! -palsta ja uutuutena Mökkiklinikka vastaavat peruskorjaajien ongelmiin. Uusien mökkimallien arviot ovat rahanarvoista tietoa mökistä haaveilijalle.”
Meidän Mökki tarjous A-lehtien sivuilta: Lehti 25% alennuksella

Rakennuslehti
Lehti rakennusalan ammattilaisille. Ei mikään kesämökki nikkaroijan julkaisu vaan rakennus ja kiinteistöalalla olevien ihmisten asiajulkaisu. Lainaus Rakennuslehden verkkosivuilta: ”Rakennuslehti on rakennusalan ykköslehti ja ammattijulkaisu, joka tavoittaa kaikki rakennusalalla päätöksiä tekevät ammattilaiset. Viikoittaiseen lukijakuntaan kuuluvat erilaisissa suunnittelu- ja johtotehtävissä toimivat arkkitehdit, insinöörit, rakennusmestarit ja muut rakennusalan vaikuttajat.”

Osaava Kodinrakentaja
Lehti rakentajille ja remontoinnille. Painopisteenä pienrakentaminen ja remontointi. Lehti muuttanut nimensä Kodinrakentaja nimiseksi ja lopulta lehti on lopetettu vuoden 2013 lopussa.

Rakentajan kannattaa panostaa alan kirjallisuuteen ja varsinkin alan lehtiin. Se on mitätön investointi rakentamisen kulujen rinnalla. Alan uusimmat työtavat ja vinkit ovat kullanarvoisia. Omatoimirakentajan projektit kun tuppaavat venymään. Sanonta rakennetaan kuin Iisakinkirkkoa tulee varmasti tutuksi. Kyseinen kirkko valmistui muuten kokoonsa nähden nopeasti, Roomassa sijaitsevaa Pietarinkirkkoa rakennettiin yli 100 vuotta. Siinä saattoi useampi sukupolvi viettää koko työuransa yhdessä rakennusprojektissa.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)