lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Koti

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Lehtiä joiden aiheena on mm perhe, koti, sisustaminen, piha ja puutarha. Näitä lehtiä ovat Avotakka, ViherPiha, Meidän Talo, Meidän Perhe, Kodin Kuvalehti ja Glorian Koti.

Katso myös: Allerin tarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)

Avotakka
Avotakka mainostaa olevansa Suomen suurin sisustuslehti. Lehteä julkaisee A-lehdet.
Tarjous: Avotakka 25% alennuksella. Lainaus lehden verkkosivuilta: ”Avotakka on 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä suomalaisten kotien ykkössisustaja. Se on alansa monipuolisin ja suosituin lehti. Täynnä sisustusalan ammattilaisten käytännössä hyviksi havaitsemia ratkaisuja, ideoita ja elämyksiä. Avotakka vie lukijansa mielenkiintoisiin koteihin, näyttää miten muut asuvat ja osoittaa esittelemiensä asuntojen persoonalliset ratkaisut ja tunnelmat. Lehti antaa eväät esimerkiksi unelmien olohuoneen luomiseen tai keittiön piristyksiin, pieniin ja suuriin remonttisuunnitelmiin. Mukaan mahtuvat myös muotoilu, antiikki, vihervinkit, ruokailu astioineen, koneineen ja kattauksineen sekä asumisen trendit ja alan vaikuttajat. ”

ViherPiha
Piha, puutarha ja niiden hoito ovat keskeisiä teemoja tässä A-lehtien julkaisussa. Tietoja lehdestä: ”ViherPiha on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin piha- ja puutarhalehti. Se tarjoaa sivukaupalla ideoita sille, joka haluaa tehdä pihastaan entistä helppohoitoisemman, kauniimman ja nautittavamman. Pihalla ahkeroidaan mutta myös kokataan, juhlitaan, leikitään – ja nukutaan. Lukijat arvostavat asiantuntevia juttuja kasveista ja puutarhanhoidosta. Pihaihmiset eri puolilta Suomea kertovat kokemuksistaan ja jakavat niksejään. Poimimme ideoita myös hienoista julkisista puutarhoista ja kuuluisista puutarhanäyttelyistä. Pihan omistaminen ei ole mikään vaatimus, siitä pitävät huolen parveke- ja kotikasvijutut. Ja totta kai: ViherPiha tuntee alan trendit ja esittelee uutuudet. ”
Tarjous kun tilaat netistä: Viherpiha 25% alennuksella

Meidän Talo
Meidän Talo lehti kertoo kaikesta taloon ja asumiseen liittyvästä: sisustaminen, remontointi, peruskorjaus, piha, puutarha ja keittiö. Tietoja lehdestä: ”Meidän Talo johdattaa lukijansa kohti paremman asumisen maailmaa. Se esittelee asumisen ideoita ja vaihtoehtoja, kertoo kustannuksista sekä antaa ohjeita hankinta- ja tekotavoista. Väylät onnistumiseen avautuvat, olipa kohteena koko talo tai ”vain” sen keittiö, kylpyhuone, sauna, piha, ehkä pelkästään uusi tulisija, kodinkone tai viihde-elektroniikan laite. Meidän Talo esittelee uudet pientalot ja kertoo miten iäkkäät talot kohennetaan vastaamaan nykyajan tarpeita. Meidän Talo innostaa ja rohkaisee toteuttamaan haaveet unelmien kodista.
A-Lehdet tarjous: Meidän talo 25% alennuksella.

Meidän Perhe
Meidän Perhe lehteä julkaisee Sanoma Magazines. Katso voimassa oleva tarjous lehdet.net sivuilta: Meidän Perhe

Kodin Kuvalehti
Perinteinen Sanoma Magazines julkaisu. Mediatietoja: ”Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa 700 000 lukijalleen oman verkoston, johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu. Kodin Kuvalehti elää suomalaisen kodin arjessa ja juhlassa.”

Glorian Koti
Uudehko julkaisu koti ja perhe lehdissä. Gloria lehtisarjaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehden näkemyksiä itsestään: Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee Suomen persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot. Glorian Koti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin.

Koti ja puutarha aiheesta löytyy linkkejä mainitusta osoitteesta. Sinne voi myös käydä itse lisäämässä aiheeseen liittyviä sivuja.