lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Ruoka

Written By: admin

Ruoka ja ruuanlaitto aiheisia lehtiä. Tämän nimikkeen alle sopii seuraavat lehdet: Maku ja Glorian Ruoka & Viini

Maku
Maku lehti kertoo mitä keittiöstä löytyy, mitä sieltä pitäisi löytyä. Miten raaka-aineista syntyy maukasta ruokaa ja miten sitä nautitaan. Makulehti on A-Lehdet julkaisu. Tietoja lehdestä: ”Innokkaalla kotikokkaajalla on monta haavetta: hän haluaa syödä hyvin, mutta helpolla myös arkena. Hän haluaa tarjota ystävien iloksi viikonloppuna trendikkään herkkumenun. Hän unelmoi itse leivotuista pullista ja piiraista. Hän haluaa vinkkejä kattamiseen tai tietoa ravitsemuksesta kodinkoneisiin. Hän haaveilee makumatkoista eksoottisiin kohteisiin tai tarvitsee apua viinivalintoihin. Maku on näyttävä, helppolukuinen, monipuolinen ja nautinnollinen ruokalehti, joka täyttää kaikki kotikokkaajan toiveet. Selkeät teema-alueet avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Elämyksellinen Maku-lehti ruokkii unelmia ja auttaa myös toteuttamaan ne. ”
Lehtitarjous: Maku lehti 25% alennuksella. Kestotilaajille plussa pisteitä.

Glorian Ruoka & Viini
Gloria sarjan Ruoka ja Viini lehti. Opas moderniin ruokamaailmaan: ruokaohjeita, juomasuosituksia ja makuelämyksiä.

Kun kruisailet ulkomailla, niin se on ehdottomasti otollinen hetki tutustua kohdemaan ruokakulttuuriin. On suorastaan synti käydä matkalla pikaruokalassa syömässä kun muutaman euron lisähintaan saat maku- ja kulttuurielämyksen. Kun itse kävin Kreikan Samoksella, niin tutustui oikein urakalla aiheeseen kreikkalainen ruoka. Tosin siellä ei edes ollut pikaruokapaikkoja, siis niitä kansainvälisiä mäkkäreitä ja burgerkingejä. Paikallista pikaruokaa sitä vastoin oli ja sekin on myös osa kreikkalaista ruokakulttuuria.

Toinen Välimeren maa, jonka ruokakulttuuriin kannattaa ehdottomasti tutustua on Italia. Aiheesta on asiallinen kirjoitus: ruoka ja juoma Roomassa. Italia ei ole pelkästään pizzaa ja itse asiassa siellä käyneenä, niin paikalliset pizzat olivat vähän pettymys. Pasta pohjaiset ruuat olivat parhaita.

Aivan erinomainen sivusto niille jotka haluavat tietää enemmän eri maiden ruokakulttuurista on ruokamatka.com . Sivuilla on paljon tietoa eri maiden ruuista jopa jonkin verran kuvitettuna. Jos olet lähdössä esimerkiksi Ranskaan niin kannattaa käydä katsomassa mitä ranskalainen keittiö tarjoaa. Liikaa on heitä jotka käyvät vain burgerilla. 🙂