lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Tietokone

Written By: admin

Suomessa julkaistavia tietokone aiheisia lehtiä: Kotimikro, Prosessori, Tietokone ja Mikrobitti. Tietokonepeleihin ja pelaamiseen on kaksi erikoislehteä: Pelit ja Pelaaja

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)

Kotimikro on tietokonelehti tietokoneiden kotikäyttäjille. Lähestymistapa tietokoneisiin on tavallisen käyttäjän ja aloittelevan harrastajan näkökulma. Lehden mukana tulee yleensä CD/DVD levy jolla on hyötyohjelmia ja pelejä. Tällä hetkellä on menossa uusi kampanja tilaajille: 2 lehteä ja laserhiiri yhteensä vain 5,90 euroa.
KotiMikro on koko perheen tietokonelehti. Lehdestä on hyötyä ja huvia tietokoneen käyttäjälle. KotiMikro sopii niin vasta-alkajille kuin tottuneillekin pc:n käyttäjille, jotka haluavat enemmän irti tietokoneestaan ja pysytellä ajan tasalla nopeasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa. Lue laitteistojen, ohjelmien ja Internetin uutuuksista, tutustu testeihin ja arvosteluihin, mielenkiintoisiin artikkeleihin ja käytä hyödyksesi vinkit ja ohjeet. Opi uutta ja hyödyllistä KotiMikro-koulussa ja kokeile CD:n pelejä ja ohjelmia. CD:n selkeät ja vaiheittain etenevät ohjeet tekevät ohjelmien käytön helpoksi.

Prosessori on tietotekniikan ja elektroniikan harrastajien lehti. Lehti keskittyy pintaa syvemmälle menevään tekniikkaan ja kertoo tietotekniikan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja käytännön sovelluksista. Lehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lainaus lehden tiedoista: Prosessorin levikki on noin kymmenen tuhatta kappaletta ja jokaisella numerolla on noin 30 000 lukijaa. Prosessorin kohderyhmä ovat elektroniikan, informaatiotekniikan ja tietoliikenteen ammattilaiset alan yrityksissä, tutkimuslaitoksissa ja korkeakouluissa. Lehti tarjoaa syvällisiä artikkeleita polttavista aiheista ja kattavia messuraportteja eri puolilta maailmaa. Lehteä lukemalla pysyy myös ajan tasalla alan uusimpien suuntausten, trendien ja tuotejulkistusten suhteen.

Prosessori lehti on lopettanut vuoden 2011 lopussa. Uskollinen lukija kiittää menneistä vuosista.

Tietokone on vakiinnuttanut asemansa tietokoneita käsittelevänä yleislehtenä. Sitä voisikin tituleerata tietokoneiden ”Tekniikan Maailmaksi”. Tietokone lehti testaa joka numeroaan varten suuren määrän uusimpia tietotekniikkaan liittyviä laitteita ja ohjelmia.

Mikrobitti on alusta pitäen ollut nuorten tietotekniikkaa harrastavien ja tietokonepelejä pelaavien suursuosikkí. Kun lehti aikanaan alkoi ilmestyä, oli se ainoa nuorille suunnattu kotitietokoneita ja tietokonepelejä käsittelevä julkaisu. Ajan mittaan lukijakunnan keski-ikä on kasvanut. Pelaajia MB ei ole koskaan unohtunut. Lainaus lehden sivuilta: ”MikroBitti on tarkoitettu kaikille tekniikasta ja sen arkipäivän sovelluksista kiinnostuneille. Lehteä lukevat niin alan harrastajat kuin arkipäivän ratkaisuja etsivät kuluttajatkin. MikroBitti käsittelee monipuolisella tavalla tietotekniikan ja viihde-elektroniikan laitteita ja ilmiöitä. Se tarjoaa lukijalleen käytännönläheisen kuvan tekniikasta ja laitteista, sekä niiden hyödyntämisestä.”

Tietokone alan tieto etsitään nykyään enimmäkseen netistä. Ohjelmoinnin ja tietokone alan sivustoja ja blogeja on varmaan enemmän kuin mitään muita, ehkä matkailu alaa lukuun ottamatta. Uusimmat tekniikat ja aiheeseen liittyvät vertailut ovat silti edelleen parhaiten selitettynä juuri alan lehdissä. Netistä löytyy parhaiten nippelitieto, lehdistä taas oppii uutta ja pysyy ajan hermolla.