lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Käsityö

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Käsityö ja muuta käden taitoa vaalivia lehtiä. Tähän kategoriaan löytyi seuraavat lehdet: Kauneimmat Käsityöt, Suuri Käsityö, Sinä Osaat ja Askartelu

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)

Kauneimmat Käsityöt
”Kauneimmat Käsityöt on Suomen ainoa virkkauksen ja neulonnan erikoislehti” . Kolmiokirjat Oy:n julkaisu.

Suuri Käsityö
Levikiltään noin 65 000 Suuri Käsityö on Sanoma Magazinesin julkaisu. Mediatietoja: ”Lehti tavoittaa 338 000 aktiivista, omaa tyyliä ja käden taitoja arvostavaa naista: äitejä, tyttäriä, isoäitejä. Suuren Käsityölehden lukija on keskimääräistä useammin perheellinen, hyvin toimeentuleva, moderni päivittäistavarapäättäjä. Lehti säilytetään pitkään ja sen pariin palataan usein. Vaateompelun ja neuleiden lisäksi jokaisessa numerossa on sisustusvinkkejä. Myös askartelu kiinnostaa Suuren Käsityölehden lukijoita. Suomen suurimman käsityö- ja kaavalehden ajankohtaisten ja monipuolisten ohjeiden avulla lukijat ompelevat ja neulovat vaatteita itselleen, perheelleen, sukulaisilleen ja ystävilleen. He myös askartelevat ja kaunistavat kotia innokkaasti.”

Linkki ohjautuu Kodin kuvalehden sivuille. Onko sulautunut tai jotain. Kuka tietää?

Sinä Osaat
Erikoislehti kaikenlaiseen käsityöhön ja käsillään tekemiseen. 5 numeroa vuodessa.

Taitaja
Toinen Eafons Yo:n julkaisu. Lehti käsityöläisille ja sellaisille käsityön harrastajille jolla käsityö on muutakin kuin vain ajankulua.

Askartelu
Kolmas Eafons julkaisu. Askartelulehti on suunnattu lapsille ja nuorille suunnattu tekemislehti. Lainaus Askartelulehdestä sivuilta: ”Askartelu-lehti on arvostettu tietopaketti lapsille ja nuorille sekä kaikille lasten ja nuorten parissa työskenteleville. Lehti kertoo askartelun viimeiset kuulumiset, esittelee uusimmat materiaalit ja tekniikat unohtamatta perinteisiä perusvinkkejä.
Kuusi numeroa vuodessa ilmestyvä ideapankki on täynnä ohjeita vuoden tärkeimpiin hetkiin niin kotona, päiväkodissa kuin koulussakin. Askartelu on osa lapsen omaa maailmaa ja mukavaa yhdessäoloa.”

Tätäkään lehteä ei valitettavasti löydy ainakaan Googlaamalla. Onko lopettanut vai vaihtanut nimeä? Tietääkö joku?

Ei taida ihmisillä olla enää aikaa tehdä käsitöitä. On paljon muutakin ”kivanpaa” vaan tuskin hyödyllisempää. Ennen iltasella kädessä olivat sukkapuikot ja kuunneltiin radiota. Nykyään kädessä on kaukosäädin ja tapitetaan television ruoka-aiheisia ohjelmia, joita tulee parhaimmillaan viideltä kanavalta yhtä aikaa. Välillä käydään jääkaapilla.