lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Matka

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Lehtiä, jotka kertovat matkakohteista. Voit löytää sopivan matkakohteen tai tietoa jo valitusta kohteesta. Tai opi muuten vain tuntemaan eri maita ja kulttuureja. Verrattuna matkan hintaan matkalehden tilaus on naurettavan halpa. Jos se parantaa tulevan matkasi laatua tai auttaa oikean kohteen valinnassa niin lehteen uhrattu raha tuo itsensä moninkertaisesti takaisin. Suomessa ilmestyviä matkalehtiä ovat: Mondo ja Matkaopas
[ad#bbox]

Mondo
Matkalehti Mondo on A-lehtien julkaisema matkailijoille suunnattu julkaisu. Katso yllä olevan linkin kautta voimassa olevat tarjoukset. Lehden näkemys itsestään: ”Matkailulehti Mondo on suunnattu kaikille matkailusta kiinnostuneille. Lehti tarjoaa tarinoita ja elämyksiä maailmalta – se ei vain opasta kohteisiin vaan vie lukijan syvemmälle, herättää kohteet eloon. Samalla Mondo auttaa lukijoita antamalla käytännön vinkkejä, lehti neuvoo jo matkan suunnittelussa ja kertoo, missä nähtävyydessä, kahvilassa tai ravintolassa paikan päällä kannattaa vieraille. Lehti itsessään on nojatuolimatka.”

Matkaopas
Sanoma Magazinesin kilpailija Mondo lehdelle. Tällä Pohjoismaiden suurimmalla matkailulehdellä on lukijoita reilut 110 000, joista valtaosa naisia. Matkaopas: ”Citylomalle, rannalle, luksusristeilylle, reppu selässä vuorille vaeltamaan? Matkaoppaan lukija haluaa ne kaikki. Perinteiseen valmismatkaankin hän yhdistää jotain erikoista. Varmistaakseen loman onnistumisen hän käyttää paljon aikaa sen suunnitteluun. Lähdön hetkellä oppaat on luettu, varusteet ja vakuutukset hankittu ja matka-apteekki kunnossa.Matkaoppaan lukijat ovat ostokykyisiä, kokeneita ja valveutuneita matkailijoita. Ei ihme, että he ovat myös viidakkorumpuja omissa yhteisöissään.Matkaopas on täsmävalinta, jos haluat keskittää viestisi matkailun suurkuluttajille – niille suomalaisille, joille matkailu on elämän suola.”

Matkaopas lehti on lopetettu tai hienommin sanottuna sulautettu Me Naiset lehteen, joka on esitelty Naisten lehdet sivulla.

Matkailualan lehdet ovat olleet suurissa vaikeuksissa matkailun lisääntymisestä huolimatta. Tämä johtuu siitä, että ihmiset hakevat ajankohtaista matkailualan tietoa mieluummin netistä kuin tilaavat lehtiä. Valitset sitten minkä tahansa matkakohteen niin kohteesta kuin kohteesta löytyy runsaasti matkailualan sivuja ja blogeja. Enemmän ongelmana on runsaudenpulu, eli sivuja on monen näköisiä ja tasoisia. Esimerkiksi tuolla matkalinkit on yritetty saada järjestykseen, vaikka näyttää, että sielläkin on vasta raapaistu pintaa.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)