lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Musiikki

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Tältä sivulta löydät lehdet jotka kirjoittavat musiikista ja nuorisokulttuurista. Esiteltäviä lehtiä ovat: Soundi, Rumba, Rytmi ja Inferno.

Soundi
Lehdellä on lukijoita noin 130 000 levikin ollessa noin 30 000 kappaletta. Soundia julkaisee A-Lehdet.
Soundi lehden tarjous: Lehti 25% alennuksella.

Rumba
Rock musiikin ajankohtainen erikoislehti. Ilmestyy 22 numerona vuodessa. Mediakortin tietoja (päätoimittaja Viljami Puustinen): Rumba on vuonna 1983 perustettu rock- ja pop-musiikkiin keskittyvä lehti, joka kiteyttää kansiensa väliin musiikkimaailman uutiset, ilmiöt ja tapahtumat tiheällä ilmestymistahdilla. Aikakauslehtimuotoinen laatujulkaisu uutisoi tuoreeltaan kotimaan musiikkiuutiset, esittelee uudet levyt ja bändit ensimmäisenä sekä tuo maailmalta ajankohtaiset aiheet suomalaiselle populaarikuluttajalle. Lehdestä voi myös lukea kaikki tärkeimmät keikka- ja konserttiarviot. Rumba tavoittaa nuoria aikuisia, joista suurin osa asuu yhden tai kahden hengen talouksissa maamme suurimmissa kaupungeissa. Lukijoiden kulutustottumukset keskittyvät yleisesti musiikkiin, elokuviin sekä vaatteisiin. Rumba on myös aktiivisten musiikkiharrastajien peruslukemistoa. Lehti on tilattavissa ja myynnissä lehtipisteissä kautta maan.

Rytmi
Tämä populaarimusiikkiin keskittyvä lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1934. (Rytmi lehden ilmestyminen on lopetettu itsenäisenä lehtenä ja 2014 alusta se on sulautettuna Soundi lehteen.
Mediakortin tietoja (päätoimittaja Mikko Aaltonen): ”Rytmi on vahva lukupaketti, joka kattaa modernin populaari-
musiikin ilmiöiden koko kaaren 1950-luvulta tähän päivään, varhaisesta rock ’n’ rollista hip-hopiin. Lehti on alallaan yksi maailman vanhimmista ja toimii yhä edelleen tuoreena musiikin perusoppaana. Ennakkoluulottomien musiikin ystävien oma lehti ilmestyy nyt 8 kertaa vuodessa. Rytmi tavoittaa aikuiset lukijat, joilla riittää aikaa ja mielenkiintoa ammattitaidolla tuotettujen musiikkiartikkeleiden lukemiseen. Tyypilliset lehden tilaajat ovat työssä käyviä ja useimmiten miespuolisia. Rytmi on tehty ihmisille, jotka välittävät musiikista pintaa syvemmältä. Lehti on tilattavissa ja myynnissä lehtipisteissä kautta maan.”

Inferno
Metallimusiikin äänenkannattaja Inferno on Suomen neljänneksi suurin musiikkilehti, painos noin 10 000 kappaletta. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Mediatietoja: ”Inferno tarjoaa raskasta asiaa laadukkaassa paketissa. Se on Pohjoismaiden suurin metallijulkaisu, jossa kotimaan parhaat alan osaajat kirjoittavat aiheesta kuvia kumartelematta. Raskas musiikki on Suomessa suositumpaa kuin koskaan. Inferno on kasvanut ja jatkaa kasvuaan ilmiön mukana – ja tavoittaa jo kymmeniä tuhansia raskaan rockin ystäviä sekä alaa seuraavia ihmisiä. Infernon lukijat ovat pääosin 18-40-vuotiaita musiikin ystäviä ympäri Suomea ja musiikki on monille elämäntapa. Lehti on tilattavissa ja myynnissä lehtipisteissä kautta maan. ”

Itse diggasin aikanaan The Baseballs bändiä ja tein niille jopa pienet fanisivut. Sittemmin sivujen päivitys on jäänyt vähemmälle ja on bändin suosiokin tainnut hiipua. Pitkällinen haave olisi tehdä sanoittajataituri Juice Leskisestä kotisivut, mutta tahdo aika riittää.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)