lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Pelit

Written By: admin
Pokeri-lehti
Pokeri-lehti on aikakauslehti, joka keskittyy nimensä mukaisesti pokeriin. Vuonna 2006 perustettua lehteä julkaisi alkuun suomalainen Media Ace Oy, mutta sittemmin julkaisija vaihtui virolaiseen Fraudon OU-yhtiöön. Lehdessä kerrotaan ajankohtaisia tapahtumia pokerimaailmasta, tietoa tulevista turnauksista ja parhaista pokerinpelaajista. Toisinaan lehden mukana on myös erilaisia pieniä lahjoja lukijoille. Lehden päätoimittaja on Lauri Riisberg.
Lainaus lehden sivuilta:

Pokeri-lehti perustettiin kun Suomessa arvioitiin olevan vain noin 20 000 pokerin pelaajaa. Nyt meitä on jo 200 000. Pokeri-lehti tarjoaa kuusi kertaa vuodessa tiukan paketin henkilökuvia, analyysejä, strategioita ja kansainvälisiä turnausraportteja. Pokeri-lehden lukijana pysyt ajan hermolla siitä, mitä pokerimaailmassa ja etenkin nettipokerin saralla tapahtuu.

Pelit lehti on pelaamisen erikoislehti. Kaikkea pelaamista ja pelilaitteita käsitellään tasavertaisesti. Pelit lehteä julkaisee Sanoma Magazines.

Pelaaja lehti on keskittynyt enemmän pelikonsoleihin kuten Playstation, Wii ja Xbox. Tietokonepelejä ei myöskään unohdeta, eikä mukana kannettavia käsipelejä PSP tai kännykkäpelejä. Lainaus lehden mediatiedoista: Pelaaja on Suomen ainoa konsolipelien erikoislehti. 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti esittelee ja arvioi uusimmat videopelit, opastaa peliharrastajaa saamaan kaiken irti harrastuksestaan ja avaa pelikentän uutiset ja ilmiöt. Lehti heijastaa viime vuosien muutosta: Suomessa on nykyisin yli puoli miljoonaa pelikonsolin omistajaa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana videopelit ovat nousseet osaksi nuorten aikuisten ja aikuisten populaarikulttuuria. Niistä on tullut yleisesti hyväksyttyä viihdettä Suomessa ja muualla Euroopassakin – kaikki pelaavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *