lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Muoti

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Muotilehtiä aikaansa seuraaville ihmisille. Lehdissä on muutakin kuin vain vaatemuotia. Tarjolla on viihdettä, kauneuden ja terveyden hoidon tietoa ja vinkkejä ja niin kodin kuin ruuanlaiton asioita. Tähän kategoriaan on valittu seuraavat lehdet: Demi, Jade,Image, Mondo
[ad#bbox]
Demi
Tyttöjen ja nuorten naisten lehti. A-lehtien julkaisema. Tilaamalla yllä olevasta linkistä saat 25% alennuksen. Lehti kuvaa itseään seuraavasti: ”Demi on tyttöjen suosikkilehti. Se on lukijalleen välttämätön paketti hyödyllistä asiaa ja hauskaa viihdettä.
Demi on apuna nuoren elämän monissa mutkissa. Se auttaa koulupulmissa, kertoo vastaukset mieltä vaivaaviin terveys-kysymyksiin ja neuvoo ihmissuhteiden kiemuroissa. Demistä nuori nainen löytää itsetunnon rakennusaineita ja opastusta maailman myrskyihin. Demissä on myös viihdettä ja ajanvietettä: ajankohtaisia muoti- ja kauneusvinkkejä, tähtihaastatteluja, herkkureseptejä, novelleja, sisustusohjeita, harrastuksia, leffoja ja musiikkia. Nuoren naisen koko maailma!

Jade
Lehti keski-ikäisille tai keski-ikää lähestyville naisille, jotka haluavat ottaa kaiken irti parhaasta elämänvaiheestaan. Tämä A-lehtien julkaisu kertoo itsestään seuraavaa: Jade on säihkyvä lehti naiselle, joka uskaltaa elää unelmaansa! Se on laatulehti 40+ naiselle, joka voi vihdoin satsata itseensä. Jade rohkaisee tekemään haaveista totta! Jade kertoo naisista, jotka ovat uskaltaneet tehdä elämässään rohkeita ratkaisuja. Se esittelee miten voi hidastaa ikääntymistä ja korostaa parhaiten säilyneitä piirteitä. Se vaalii aikuisen naisen terveyttä ja hyvinvointia, kertoo, mihin kannattaa matkustaa, mitä tarjota vieraille ja miten sisustaa tähtien tyyliin. Laadukasta muotia Jadessa esittelevät 40+ mallit. Jade kannustaa: Elä ja uskalla!

Valitettavasti Jade lehti on lopetettu.

Image
Lehteä mainostetaan aikaan seuraavalle ihmiselle. Image ilmestyy 9 kertaa vuodessa. Imagen kestotilauksesta, kuten monista muistakin A-lehtien julkaisuista saa plussa pisteitä. Lainaus lehden tilaussivuilta: Image on yhtä kuin ihmiset, ilmiöt, tyyli & pop.Se tarjoaa aina kiinnostavimmat ilmiöt ja puheenaiheet. Imagea tehdään ihmisille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla ja viihtyä laadukkaan ja tyylikkään aikakauslehden parissa. Imagen aihepiiri on laaja: elokuvat, kirjat, televisio, pop, kulttuuri, muoti, design, ruoka. Imagen kirjoittajat ovat oman alansa parhaita asiantuntijoita ja vinkkaavat lukijalle, mitä kannattaa seurata. Artikkelit pureutuvat pintaa syvemmälle ja pitävät lukijan otteessaan viimeiseen merkkiin asti. Image ­- tästä vielä puhutaan.

Mondo
Mondo on trendikäs matkailulehti.

Eurooppalaisen muodin ehdoton keskus on Milano. Milanon muotiviikoista kannatta lukea esimerkiksi Vogue lehdestä. Lehden voi tietysti tilata tai lukea nettiversiona.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)