lehtitarjous.com

Netin parhaat lehtitarjoukset.

Terveys

Written By: admin

Katso kaikki lehdet tarjoukset sivulta

Terveys ja kauneus alan lehtiä. Näissä lehdissä painotetaan terveyttä ja sairauksien ennaltaehkäisyä. Vastasyntyneitä ja eläkeläisiä ei ole unohdettu: Kauneus & Terveys, Voi hyvin, Vauva, Hyvä Terveys ja ET-lehti.

Kauneus & Terveys
Tämä A-lehtien julkaisu keskittyy nimensä mukaisesti kauneuteen ja terveyteen. Kestotilaajat saavat K plussapisteitä.
Kauneus ja terveys lehden aihepiirejä: terveys, kosmetiikka, trendi, tyylivinkit, kauneudenhoitotuotteet, liikunta, naistenlehti, hiukset, tyyli, vitamiinit, luontaistuotteet, kauneus & terveys, terveys, naiset, trendit, kauneudenhoito, hyvä olo, vaatteet, kosmetiikka, kasvojenhoito, naiset, hiustenhoito, muoti, kampaus, meikki, kauneus, luontaistuotteet, hiustenhoitotuotteet, meikit ja kampaukset.

Voi hyvin
Lehden julkaisija on myös A-lehdet.
Lainaus lehdeltä itseltään: Voi hyvin on ajan hermolla oleva elämäntapalehti, jonka aihealueita ovat terveys, hyvinvointi ja ihmisen sisäiset voimavarat. Meillä keho + mieli = hyvä olo. Mottomme on: Tee hyvää, näytä hyvältä ja voi hyvin!

Vauva
Lehti on mukanasi niin lapsen odotuksessa, synnytyksessä kuin vauvan kasvussa.

Hyvä Terveys
Tämän Sanoma Magazines julkaisun levikki on noin 140 000 ja lukijoita reilut kolme kertaa enemmän. Suurin osa lukijoista on naisia. Lainaus (päätoimittaja Maija Toppila): Omasta ja läheisten hyvinvoinnista huolehtiva nainen tavoittelee terveyttä ja elinvoimaa, ja vielä enemmän: hän tahtoo tietää, mitkä hoidot, lääkkeet ja tuotteet todella tepsivät. Lukijamme käytössä on paitsi terveyden, myös ruoan, painonhallinnan, psyykkisen jaksamisen ja liikunnan Suomen parhaat asiantuntijat. Fiksu nainen varmistaa myös lähipiirinsä, miehen, lasten ja vanhempiensa hyvinvoinnin. Siksi hänellä on niin paljon vaikutusvaltaa ja hänen mielipidettään kuunnellaan.

ET-lehti
Lainaus ET-Lehden mediatiedoista: ET-lehti tuntee kypsän ihmisen odotukset. Se kannustaa nauttimaan elämästä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Terveys ja hyvinvointi, vapaa-aika, kiehtovat matkakohteet, nautittava ruoka, mukava muoti – kaiken lähtökohtana on aikuinen lukija. Syvälliset haastattelut ja kiinnostavat lukujutut ovat kuukauden odotetuinta antia. Suomen suurimmassa aikakauslehdessä on enemmän elämää.

Terveys aiheesta löytyy netistä myös muuta hyödyllistä.  Eräällä Kreikka aiheisella sivustolla on mainio artikkeli aiheesta turvallisuus matkalla. Siellä kerrotaan mitä kannattaa matkalle ottaa mukaan, että pysyy terveenä. Tai jos sairastuu, niin mitä pitää tehdä.

Katso myös: Allerin joulutarjous (=Kaikki lehdet 24.90€ + 2 lahjaa!)